2011 Red Bull Racing VB
2011 Sebastian Vettel VB
2011 Csillogó Árnyék Év
FELKERÜLT A 47. BEFEJEZŐ FEJEZET és 397 KOMMENTÁRT ÉRT MEG AZ OLDAL!

2011. augusztus 5., péntek

If you want blood...you've got it.

Akartok-e tenni egy kis kitérőt? :)
Nem?
Akkor is teszünk. :D
Egyszer régen,mikor egy copfos kislány a szobájában ülve nézett két kedvenc focistájáról egy videót, a vidi zenéjét hallván ördögi novellaötlete támadt- annak ellenére,hogy írói tehetséggel mocskosul nem áldotta meg a sors( jó is egy ilyen béta,igaz? xD). Tehát a kislány megragadta ujjait, belemártotta a billentyűzetbe,és bepötyögött lendületből egy félkész szösszenetet. Megmutatta egyik kedvenc fanficírójának, aki tűrhetőnek nyilvánította, és megkérdezte, felrakja-e valahova. Nem-nem, mondta határozottan a kislány, ebben túlságosan kiadjuk magunkat, túlságosan is sokkolódna a közönség, és nem mellesleg a fic írásmódja is pocsék.
Ámde mivel szemét,szar hangulatban vagyok most,és szükségem van valamilyen undorító,feszültséglevezető cselekedetre,ezért felrakom. Előre is elnézést kérek érte! Ne szűnjetek meg Gooff olvasói lenni emiatt a kis malőr miatt, a felelősség teljesen az enyém! Ő csak egy szereplő benne...:)
Figyelmeztetés: Aki nem rokonszenvez a SLASH témájú művekkel, vagy azt se tudja,mi az a SLASH, azt kérve kérem,ne álljon neki!! ÉS TIZENNYOLC ÉVEN ALULIAK SZÁMÁRA NEM AJÁNLOTT!
Eseng bocsánatotokért: a konfliktusos



- Te..atya...ég!- lihegte Lucy,miközben az oldalát szorongatva dőlt neki a falnak. Gooffy a földön elterülve nézett fel rá.
- Azt hittem,egy tesi érettségis többet bír.- Lefitymáló hanghordozásán sokat rontott az asztmaszerű fújtatás,no meg az önmagán végrehajtott szívmasszázs.
- Zo' Bá nem számíthatott arra,hogy egy kétajtós szekrény elől kell sprintelnem hétszázon,áttörendő ajtókkal és lépcsőkkel megspékelve!- rúgta le gyengéden Luc a hiperventilláló egyén veséjét,mire az felnyögött.- Manipulatív dög,csak tudnám,miért hallgattam megint rád!
-  Mert te is tudod,hogy mindez megérte- nyögte a lány, miközben az imént lefocizott szervét próbálta fájdalommentes létre ösztökélni. A másik mogorván horkantott.
-Még rohadtul nem érte meg a kitiltásom a stadionból,Gooff! Rohadtul nem.
-De meg fogja- tápászkodott fel Gooffy.- Amikor ott állunk majd a fél,esetleg teljesen meztelen focisták előtt, hálaimát rebegve fogsz kezet csókolni nekem.
- Ugye belekalkuláltad azt,hogy még legalább két ilyen maratont kell levágnunk szívroham nélkül, nem beszélve az öltözőbe való bejutásról és maradásról,és arról,hogy mindezt most már megerősített biztonsági rendszeren keresztül kell kiviteleznünk?- Még be sem fejezte a mondatot,már landolt egy tasli a tarkóján.
- Az istenit, Luc, hogy a fenébe lehetsz ma ennyire negatív,mikor máskor még a Lyon-Real meccsen is képes vagy azt hinni,hogy van esélyetek??
- Anyád!- dünnyögte sértetten Lucy, ámbár mindeközben hathatott rá az "ösztönzés", ugyanis nagy sóhajjal elvált az igen segítőkész falrésztől,és megtornásztatta tagjait.- Oké,folytassuk. Remélem Özilt fogod először meglátni félmeztelenül.
- Fúj!- tette szájára a kezét Gooffy, öklendezést imitálva.- Ilyen csúnyát rég nem kívántak nekem.
A lány csupán csak egy gyilkos tekintettel honorálta társa beszólását,majd résnyire kinyitotta az ajtót,hogy ellenőrizze,tiszta-e a levegő.
- Oké,azt hiszem,mehetünk. De szerintem vegyük le a cipőnket,hogy ne csapjunk zajt- rángatta le magáról bokacsizmáját.
- Felesleges erre kérned, ugyanis a magassarkúmat még az első lépcsőn való leszánkázásunkkor elhagytam.Pedig a kedvencem volt- siránkozott a topándíva.
- Úgy kell neked,a francnak jössz betöréskor körömcipőben, észlény!
- Szerinted hogy érném fel Ramost, kislétrával?
- Csak csípőmagasságba kell felérned,onnantól majd csak megrogyasztod a lábát- húzogatta pajzánul Lucy a szemöldökét.- Ha érted,mire gondolok.
- Kuss- vigyorgott vissza Gooffy,elképzelve a jelenetet.Rajtam nem fog múlni,El Lobo,rajtam nem.- Indíts már!
Luc a biztonság kedvéért még egyszer körbenézett, majd cipőit kezében lóbálva osont tova a folyosón,Gooffyval egyetemben. Egy jobbos,egy bal kanyar,egy elágazás,melynél egyenesen mentek tovább a Gooff kezében tartott térkép alapján ( "Google-ről másoltam,cseszd meg,kizárt,hogy rossz legyen!"),majd hosszan mentek egyenesen,majd megint jobbra,keresztbe,egyenesen,erre-arra,össze-vissza,szanaszét, jobb kanyar, bal kanyar,két biztonsági...

...

KÉT BIZTONSÁGI.

-Utállak- biggyedt le panaszosan Lucy ajka, majd egy meggyőzőnek szánt, ám inkább rémültre sikerült fogpasztamosoly és két, biztonsági-gyilkosnak induló,eredménytelen csizmadobás után futásnak eredtek.

                                                                           ***

- Na, a többiek elmentek már?- kukkantott ki Ramos a fürdőkabinjából.- Torres hol van?
- Még úton. És Xabi még odakint van- parádézott ki Ronaldo is a víz alól.
- Na és aztán? Ő tutira bevehető lenne még a buliba. Megvan hozzá az..öhm... adottsága.
Te egy érzéketlen segg vagy,Lobo!- vágta hozzá Casillas a törülközőjét.- Most hagyta ott Gerrardot azzal,hogy ideszerződött. A vak is látja, hogy mostanában nincs semmihez se hangulata.
- Hozzám ne lenne neki!- vigyorgott a hátvéd.- Au!- fogta a szemét,miután további törülközők becsapódása következett,egy bosszús Özil-horkantással fűszerezve.- Hé, babe, tudod, hogy csak a tiéd vagyok!-emelte fel a kezét védekezően,majd rákacsintott a középpályásra.
- Kretén- morogta Özil elpirulva,lehajtott fejjel. Ramos tovább vigyorgott.
- Majd meglátjuk- mondta,majd egy gatyát gyorsan felkapva kisietett a zuhanyzóból.- Hey,La Barba...!
- Campesinos- dünnyögte egyszerre Casillas és Ronaldo.

                                                                             ***

- Eszméletlen,milyen jók vagyunk!- hahotázott Gooffy futás közben.- Hallottad, hogy káromkodtak,mikor bezártam őket?
- Őszintén szólva, nem tudom,ki lehetett olyan hülye, hogy bennhagyta a kulcsot- kocogott röhögve Gooff mellet Lucy.- Látszik,hogy biztosak abban, hogy ide már nem tud rajongó belógni.
- Alábecsültek minket- mondta fitymálóan Gooffy, megállva egy saroknál, hogy kilessen.- Nem Keszthely-Pákozd-biztos a rendszer.
- Vagy csak szimplán nem számítottak a perverz-slasher jellemvonásod "Mindent,vagy semmit!"-kitartására, darling.
- Ismerd be, hogy ROHADT JÓ terv volt,te konfliktusfüggő-smedlista.
- Majd ha látom a has-és mellizmokat,blanco. Majd akkor.
- Nem kell sokáig várnod- vigyorgott továbbhaladva Gooffy.- A francba...

Lucynak kérdezni se volt ideje, már egy újabb kis terembe lökve találta magát,és mielőtt felháborodhatott volna a bánásmódon,meghallotta a toszigálás okát: valaki jött a folyosón. Gooff a szája elé tette az ujját: egy szót se! Nem vagyok hülye!- tátogta vissza neki Lucy,majd odament Gooffy mellé,hogy ő is kinézhessen, ám amit látott,az elérte, hogy némasági fogadalmát durván eldobva nyikkanjon egy hangosat.
- Gooff,ez Mou...- eddig jutott csak,mivel Gooffy észnél lévő reflexeinek köszönhetően gyorsan betapasztotta Lucy száját a kezeivel.Lucy azonban tovább hadonászott,jelezve ezzel, hogy ki akar menni, és le akarja támadni a királyi gárda edzőkiválóságát.
- Te ökör!- suttogta Gooffy mérgesen- Szerinted nem rakatna ki minket azonnal? Fékezd magad, vagy nem látod Xabi Alonso mellszőrzetét!
Lucyhoz a tébolyult fanatizmus függönyén keresztül csak három szó jutott el: nem látod,és Xabi. S mivel ennek a három szónak a kapcsolata nála felért a keresztényeknél csak "Apokalipszisnek" becézett fogalommal, megadóan tűrte, hogy Gooffy lefogja,és adjon neki két diszkrét, kijózanító pofont,míg José Mourinho odébbáll.
- Hülye ferraris- szitkozódott a ficírók gyöngye,miközben kivonszolta delíriumos állapotban lévő társát,és továbblökte a folyosón.- Legközelebb balra, te apakomplexusos szerencsétlen.
- Szeretnéd, szívem,hogy a legközelebbi frissedbe beleírjak egy hősszerelmes Fernando Alonsót bétázás címén? Ha tovább szívózol,megteszem.
-Nem fogod, hacsak nem akarsz kék halált a gépedre- vigyorgott gonoszul az infó-orientált (értsd: kocka!) leányzó.
- Te köcsög,mocsadék! Nem is! Köcsedék!
Gooffy csak legyintett,és balra fordult, hogy megtorpanva,halk nyöszörgés közepette meglássa a mennyország kapuját,rajta a felirattal: ÖLTÖZŐ. Lucy melléérve hasonlóan reagált a kiírást olvasva.
- Gooff...én ÚGY SZERETLEK.- A máskor oly beszédes Real-fanatista most egy szót sem tudott reagálni,a golflabdaméretű gombóc miatt a torkában. Életében kétszer,ha zavarban volt,de most mégis! Zavart volt és ideges.
- Luc- állt be társa háta mögé.- Te mész be elsőnek.
- Persze, hogy én legyek az,akit kidobnak,te meg az,akit nem vesznek észre,és csendben besurranhat!
- Pontosan. Vamos!
- Félős- röhögte ki Lucy, majd egy "úgyis minden mindegy" alapon, nagy elánnal benyitott.Ám bármilyen elvetemültek is voltak, arról a képről csak álmodni mertek,ami odabent várta őket.

                                                                          ***


Jóságos.
Szent.
BUBBANAT.

-Gooff- lehelte- Mondd, hogy te is látod, és nem fogok felébredni reggel az ágyamban arra, hogy ez meg sem történt!
- Luc- kezdte Gooffy kiszáradt szájjal- miután ennek vége,ölj meg és temess el efelé az öltöző felé fordítva.
- Ha ezt leírjuk valamelyik blogon otthon,minket megölnek- susogta Lucy- Ez egy valóságos SLASH-pornó.

Gooffy nem válaszolt, csak tátott szájjal meredt a mindennapinak közel sem mondható látványra.Félmeztelen és meztelen férfitestek összefonódva,halkabb és hangosabb sóhajok,kéjes nyögések, erotikus érintések futkároztak szanaszét a szobában, fejkapkodásra, nyöszörgésre, és önmaguk legyezésére késztetve a két meghalni készülő lányt.  

Istenem,csak hadd nézzem őket örökre,és én boldog leszek, gondolta Lucy ép eszének megmaradt kis szeglete, miközben szeme a szenvedélyesen csókolózó Casillas-Ronaldo párosra tapadt. Gooffynak természetesen teljesen más dolgok forogtak a fejében.
- Hé,te mit csinálsz?- kapta el a meginduló blanco-slasher karját Lucy.
-Mégis mit gondolsz?- nyögte Gooffy.- Beszállok!
- Hülye vagy?- kapott halkan hétfrászt Lucy.- Amint észrevesznek minket,abbahagyják!
- Ronaldót nem állít meg két csaj,sőt! Inkább felállít- csillogott Gooffy szeme.
- Figyelj,- próbálkozott észérvekkel a kevésbé elvetemült fan- te komolyan el akarod rontani ezt a csodás képet?Nem úgy értettem- fojtotta el Gooffy felháborodását-,nem a te adottságaidra utaltam ezzel. De komolyan,nézz rájuk! Izmok,férfiak,tesztoszteron mindenütt! Komolyan be akarod szennyezni ezt az egészet a feminim testeddel,a női érintéseiddel? Komolyan elrontanád ezt a slasher-mennyországot,mondd?

Gooffy úgy nézett Lucyra,mintha legalábbis azt mondta volna,hogy Mark Webber maga a férfias tökéletesség és erő szimbóluma.
- Tudod,Luc-kezdte lassan.- Néha elgondolkodom azon,hogy te valóban biszex lánynak születtél-e,nem pedig meleg férfinak.- Majd hátra se nézve,céltudatosan indult meg a spanyol-portugál duó felé. Lucy megkövülten nézte egy darabig,majd megadóan hajtotta le a fejét. Gooff...
A lány ugyanis azonnal a tettek mezejére lépett. Casillas épp végighúzta nyelvét az izmos hasfalon, mikor Gooffy odaért, s nagyot nyelve markolt bele a kapus fenekébe,összeszedve minden bátorságát,mert tudta, hogy a művelet számos ujjának törését okozhatja.
Sérülés végül nem esett,ám Casillas az akció hatására felnyögött, s erőteljesen harapott bele Ronaldo nyakába,mire az felszisszent,s kinyitotta szemét,egyenesen Gooffy tekintetébe fúrva pillantását,mire az megdermedt.
A lány látni vélte a vágytól elsötétült szemekben saját sorsát: innen ugyan nem menekülsz!
Nem is akarok,mosolyodott el perverzen az áldozat. Nem én...

                                                                            ***

Eközben Lucy toporogva, a száját rágva hezitált, miközben szeme ide-oda járt, párosról párosra, néha megakadva Gooffyék pirulásra késztető triumvirátusán. A francba!-gondolta idegesen.- Csak feleannyi bátorságom és önbizalmam lenne, már rég ott lennék az egyik kupacban! Önnön tépelődéséből egy általa jól ismert és imádott hang zökkentette ki, minek hatására azonnal a forrás felé kapta fejét. Xabi Alonso Lucy számára érthetetlen nyelven mondott valamit az őt ölelni próbáló Ramosnak,aki értetlenül kérdezett vissza,mire Xabi csak megrázta a fejét,és eltolta magától Sergiót. Stevie-hasított bele Lucy szívébe a felismerés- Stevie miatt nem megy neki még. Bár lehet,hogy csak az alany rossz,hiszen Ramossal nekem se menne... Erős késztetést érzett arra,hogy két határozott lépéssel a Senor előtt teremjen, vigasztalás és egy-két aljas érintés céljából,s már meg is indult, ám attól,amit ekkor látott,egy pillanatra a szíve is megállt, sőt még levegőt is elfelejtett venni felháborodásában.

A hoppon maradt Ramos ugyanis,vállát megrándítván és halkan káromkodva viharzott oda az egymással igencsak elfoglalt Özil-Torres duóhoz,majd miután egy rántással leválasztotta a Pool nagyreményű csatárát a Real középpályásáról, saját maga vette kezelésbe a németet.
Ilyen nincs- gondolta kétségbeesetten Lucy-,a legrosszabb rémálmaim egyikét váltják épp valóra.-Nagyjából ekkor kezdte el keresni elveszett hangját,hogy barátnőjének figyelmét is felhívja erre a csúfságra,azonban mikor többszöri próbálkozása is sikertelen volt,egyszerűen csak odamasírozott a kéjhajhász trióhoz, s megrángatta a ruháját rejtélyes módon elhagyó, élvezetekben gazdag társa karját.
-Mmmm..??- nyögte bele nem éppen összeszedett kérdését Gooffy a spanyol kapus szájába. Lucy abban sem volt biztos,hogy a sóhajtás neki szólt-e,sőt,szerinte barátnője még a jelenlétét se vette észre. Nem vethette ezt a szemére,hiszen ha ő lenne a meztelen Cristiano Ronaldo és Iker Casillas közé begyógyulva,neki is nehezére esne a világos gondolkozás. Lucy ezért nemes egyszerűséggel megpróbálta lerángatni Ronaldót barátnőjéről,ami eleve halott vállalkozás volt,tekintve,hogy a férfi neve szerepel a szinonimaszótárban az "izmos" kifejezés mellett. Próbálkozásával annyit ért csak el,hogy felhívta magára Ronaldo figyelmét,s a következő pillanatban máris a portugál karjában találta magát,száján a férfi szájával.
Istenem,ne vigy engem kísértésbe!-kapaszkodott bele az izmos vállakba Luc.- Már ott vagyok.

A novella befejezetlen. A befejezést ne is akarjátok tudni. :D

5 megjegyzés:

  1. Ez...ez...óriási volt...XD
    Rékaaaa,te tudsz írni!!! Tényleg meg kéne próbálnod fanficet is írni...imádtam :-)))
    Goof és Lucy közt ezek a szúrkálódások,gondolom igazából is így vannak XD
    ezzel kicsit magatokból is mutattatok (nem is kicsit..xdd)
    Hm...Ronaldo/Casillas...én se gondolkodtam volna...XD
    Ramos-Özil párosról nekem is ez a véleményem...fujj Torres mellé még elfért volna egy David Villa(tudoom,fúj barca..xd) de ez nagyon nagy volt...XD
    szerintem az f-1 világ kezd lassan megérni a Slash-ra...te vagy az első magyar blogoló,aki f-1 slash történetet publikált :-))
    az biztos: én olvasni fogom a további novelláid is (remélem lesznek)...egy olvasótok már van,az ilyen történetekre is XDD

    Schumik :-))

    VálaszTörlés
  2. Úristen! Nekem is kell egy szívmasszázs! :D Újabb bizonyosságot nyertem, és biztons állíthatom: Réka, te BETEG, nem nem is... nem tudok rá jó szót! :D mindenesetre írni, azt tudsz, ne is prógáld tagadni! :D
    Ezeken a poénokon és szurkálódásokon végig röhögtem ("Google-ről másoltam,cseszd meg,kizárt,hogy rossz legyen!"), ezt az egybeolvadt masszát meg én is megnéztem volna! Egy Villával, Vettelel és Alguersuarival kiegészítve! ;) Követelem az új novellád! :D :D :D meg a CsÁ új fejezetét is! :P

    xoxo

    VálaszTörlés
  3. Wáóó! Ez.. aztak**va... öhm.. nagyon ott van. Kell még egy pár ilyen! Imádom. Amikor a tehetséget osztogatták nekem is az első sorba kellett volna állnom. Le a kalappal. Na jó dicséretözön.

    puszi: kicsikoti.

    VálaszTörlés
  4. Követelhetünk több ilyet? Réka még sokszor hozz nekünk, perverz romlott népségnek, ilyeneket...:D még még még...
    Rebi

    VálaszTörlés
  5. xD ezen nagyon behaltam xD de csatlakozom az előttem szólókhoz, ügyeeees vagy. és MÉG akarunk ilyet =) mondjuk F1-es verzióban is el tudnám képzelni... *gyorsperverzsszemöldökvonogatás*

    Évi

    P.S.: CsÁ friss?? =)

    VálaszTörlés